Es llegeix aigua, s’escriu democràcia

Agbar posa el seu interès econòmic pel davant de l’interès col·lectiu i impedeixen als tècnics i regidors dels governs municipals conèixer com funciona el servei.

Volem una gestió pública amb participació i control ciutadà, on la ciutadania passi de ser clienta passiva a usuària activa i, així, contruir una governança compartida del servei de gestió de l’aigua a la ciutat.

Volem que la ciutadania participi i controli la presa de decisions estratègiques de la política d’aigua: la sostenibilitat, el dret humà i el preu. És per això que apostem per la creació d’un Observatori Ciutadà de l’Aigua on les famílies, les associacions de veïns, les entitats ecologistes, les investigadores universitàries i tothom qui ho desitgi pugui fer propostes per tal de millorar el funcionament del servei. Podem veure exemples d’aquest tipus d’Observatori Ciutadà a Terrassa i a París

Des de la ciutadania estem cansades de la corrupció i sabem que l’única manera de garantir una bona gestió és controlant la gestió dels serveis públics.

Més informació? No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, t’atendrem amb molt de gust!