Es llegeix aigua, s’escriu democràcia

Agbar posa el seu interès econòmic per davant de l’interès col·lectiu i impedeix als tècnics/ques i regidors/es dels governs municipals conèixer com funciona el servei de l’aigua.

Volem una gestió pública amb participació i control ciutadà, on la ciutadania passi de ser clientela passiva a usuària activa i, així, construir una governança compartida del servei de gestió de l’aigua a la ciutat.

Volem que la ciutadania participi i controli la presa de decisions estratègiques de la política d’aigua: la sostenibilitat, el dret humà i el preu. És per això que apostem per la creació d’un Observatori Ciutadà de l’Aigua on les famílies, les associacions de veïns i veïnes, les entitats ecologistes i organitzacions socials, les investigadores universitàries i tothom qui ho desitgi pugui fer propostes per tal de millorar el funcionament del servei. Podem veure exemples d’aquest tipus d’Observatori Ciutadà a Terrassa i a París.

Des de la ciutadania estem cansades de la corrupció en els serveis públics i sabem que l’única manera de garantir una bona gestió és controlant la gestió d’aquests serveis públics.

Més informació? No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, t’atendrem amb molt de gust!