Juntes en la defensa dels drets laborals de les treballadores!

Des de la campanya treballem per garantir els drets dels i les treballadores d’Agbar.

Apostem per mantenir les treballadores als seus llocs de treball actuals

Les treballadores del servei són les veritables responsables de gestionar i abastir d’aigua a l’AMB. Son imprescindibles per crear i gestionar el futur servei públic i democràtic de l’aigua.

Com garantir els drets laborals de les treballadores del servei?

Treballem per garantir les mateixes condicions que les treballadores tenen actualment en el seu conveni. Des de la campanya volem que existeixi un compromís de l’Administració on es garanteixin les condicions laborals actuals de les treballadores de l’empresa mixta de l’AMB.

Per què una empresa pública fa més estables els llocs de feina?

La gestió pública garantirà les condicions laborals de les treballadores davant la possibilitat d’un nou concurs on qualsevol empresa privada pot optar a gestionar el servei amb unes condicions laborals que podrien posar en risc els drets adquirits per les treballadores.

La gestió pública no depèn de concessions ni de compra-ventes, per tant aquesta estabilitat sempre garantirà millor els drets de les persones que hi treballen. Una empresa privada com Agbar depèn del benefici que s’emportin els seus accionistes. Una baixada del valor de les seves accions ha comportat acomiadaments en el passat, i això pot repetir-se en un futur proper.

Més informació? No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, t’atendrem amb molt de gust!